Avaldamise kuupäev: 2023-10-23

TRAZANO Kaubiku ja sõiduauto rehvid

2009. aastal USA-s loodud TRAZANO kaubamärk müüb rahvusvahelisel turul hästi. Bränd pakub parimat valikut konkurentsivõimelise hinnaga tooteid klientidele kogu maailmas. Trazano ärikasutuseks mõeldud rehvid kindlustavad autoparkidele ja nende omanikele.

Ettevõtte tootevalikus on veokitele, busside, kergetele tarbesõidukitele ja erihaagistele mõeldud rehvid. Kui Trazano asutati, kaasati märkimisväärselt palju ZC Rubberi intellektuaalomandit ja tehnilist tuge. Praegu annab Trazano tööd üle 20 000 inimesele, kelle seas on rohkem kui 1000 teadus- ja arendustöötajat. 

Trazanol on 60 aastaga kogutud rehvikonstrueerimise kogemustele toetuv professionaalse uurimis- ja arendusmeeskond. Ettevõte toodab oma tipptasemel tootmisliinidel tippkvaliteediga rehve. Range kvaliteedijuhtimisega kindlustatakse, et tarbijate nõudmised saavad täidetud. 

Trazano kuulub Hiina suurimale ja maailma paremikus üheksandale rehvitootjale ZC Rubber. Kesk- ja Ida-Euroopas turustab ettevõtte toodangut Inter Cars, kellel on lai ärivõrgustik enam kui 20 riigis.

Trazano rehve on kahte tüüpi: tavalised ja Novo rehvid. Tavavalikusse kuuluvad soodsad ja töökindlad rehvid. NOVO-seeria on Trazano veokirehvivaliku täiustatud edasiarendus, mille puhul Trazano on vastuseks turunõudlusele välja töötanud kõrgtasemel kvaliteediuuenduse. Trazano tooteid valmistatakse Tais ZC-Rubberi oskusteabe alusel. Suurema mustrisügavuse ja moodsate mustritega NOVO rehvidel on täiustatud märgistus – enamik tavarehve on varustatud 3PMSF-koodiga.

Baltikumi ja Skandinaavia turule pakub Trazano talverehvivalikut, mis katab kõik peamised rehvimõõdud ning on ühtlasi saanud lõpptarbijatelt positiivset tagasisidet. 



TRAZANO ICEMASTER SPIKE Z-506


Sõiduautodele mõeldud naast-talverehvidel Z-506 on hulk häid omadusi: usaldusväärne haarduvus lumel ja jääl, stabiilne juhitavus märjal teekattel ning korralik stabiilsus manööverdamisel.

Trazano IceMaster Spike Z-506 arendajad on teinud nendele rehvidele V-kujulise turvisekujunduse, et kindlustada võimalikult turvaline sõit ning tõhus pidurdus lumel ja jäistel teedel. Westlake Z506 turvise jäigad õlaplokid optimeerivad kurvides stabiilsust ning suurendavad veojõudu kõikvõimalikes talveoludes.


Kui sa ei ole päris kindel, milline rehv on sinu jaoks sobiv - siis kirjuta või helista meie spetsialistidele ja meie aitame sind! Kõnekeskus töötab igal tööpäeval 10-17ni! Tutvu Inter Cars 24 rehvivalikuga siin. Tasuta Kiire Tarne üle Eesti!









Tutvu kogu valikuga siin: