Inter Cars SA on suurim sõidu-, paki- ja veoautode varuosade maaletooja Kesk- ja Ida-Euroopas. Ettevõtte tootevalik hõlmab ka töökojavarustust, mh autode teenindus- ja remondiseadmeid ning mootorrataste ja tuuningvaruosi. Inter Cars pakub autovaruosade kõige laiemat sortimenti Ida-Euroopas. Meie tootevalikus on nii tippkvaliteediga tooteid üldtuntud ja tunnustatud tarnijatelt autode nn esmapaigalduseks kui ka märgatavalt odavamaid, kuid samuti hea kvaliteediga tooteid vähem tuntud tootjatelt.
Alates 2004. aasta maist on äriühing noteeritud Varssavi väärtpaberibörsil. 2007. aasta juulis allkirjastas ühing ühinemislepingu ettevõttega JC Auto
turuliidriga Jaapani ja Korea autode varuosade segmendis. Tänu ühinemisele tugevnes Inter Cars SA roll Poola ja Euroopa turul oluliselt ning strateegiline eesmärk on liidripositsiooni hoidmine Kesk- ja Ida-Euroopas.
Inter Cars SA-l on praegu üle 200 filiaali Poolas ja 191 esindust mujal Euroopas. Ettevõtte tootevalikus on üle miljoni erineva sõidu- ja veoautode varuosa, samuti täis- ja poolhaagiste, busside ja põllumajandusmasinate varuosad ja tarvikud. Hoolimata sellest, kas tegemist on Euroopa või Aasia automargiga, on klientide käsutuses täielik varuosade sortiment ning lai valik töökodadele mõeldud töövahendeid ja varustust. Selline mitmekesisus tähendab hetkel rikkalikemat valikut Poolas.

Peale varuosade maaletoomise, mis on Inter Cars SA põhitegevusala, müüb ettevõte legendaarseid Triumphi ja Ducati kaubamärgi mootorrattaid (Inter Motorsi nime kandva müügivõrgustiku kaudu) ning varuosi ja tarvikuid muudele mootorratastele. Inter Cars SA on ka kahe tootmisettevõtte  autovaruosade taastamisega tegeleva Lauber Sp. z o.o. ja haagiseid tootva Feber Sp. z o.o. omanik. Hoolitsedes parima teeninduskvaliteedi eest klientide töökodades, pakume laias valikus koolitusi mehaanikutele ja firmaomanikele.

Inter Cars SA on Poolas üleriigiliste töökodade võrgustike Perfect ServiceQ-ServiceQ-Service TruckQ-Service PremiumQ-Service MotoQ-Service MotorSport ja Q-Service Off Road omanik. Ühtekokku kuulub võrgustikesse ligikaudu 1000 teenindust. Veokituru osas ühendab võrgustik 69 töökoda Poolas ja ühte töökoda Ukrainas. Autoremonditöökodade üleriigilise võrgustiku Q-Service kontseptsioon tekkis ettevõttes Inter Cars SA 1997. aastal. Q-Service ühendab vabu autoremonditöökodasid, mis säilitavad oma identiteedi ettevõtte ja omaniku nimi on esikohal. Perfect Service ühendab ettevõtete Inter Cars ja JC Auto professionaalsuse ja kogemused autoteeninduse omanike ja mehaanikute pikaajalise praktikaga. Poola üleriigilise töökodade võrgustiku Perfect Service loomise mõte tekkis ettevõttes JC Auto (Japan Cars), mis loodi 1994. aastal. JC Auto oli Poola turu liider Jaapani ja Korea autode varuosade segmendis. 13. juulil 2007 allkirjastasid ühingute Inter Cars SA ja JC Auto SA juhatused kahe ettevõtte ühinemislepingu. Q-Service ja Perfect Service on praegu Poola suurimad ja vanimad töökodade võrgustikud. Q-Service Premium on järgmine lüli Inter Cars SA ühinenud teeninduste võrgustiku ahelas. Võrgustik on suunatud QSi ja PSi praegustele liikmetele, kes püstitavad endale uusi väljakutseid ärikuvandi parendamisel. See ammutab kogemusi praeguste võrgustike pikaajalisest tegevusest, juurutades turul kõrgemaid standardeid töökodade tehnika ja klienditeeninduse valdkonnas. Alates 2008. aastast tegutseb ka Q-Service Motor Sport, töökodade võrgustik, mis on spetsialiseerunud autode tuunimisele. Q-Service Moto on professionaalsete mootorrattatöökodade võrgustik, mille liikmed pakuvad parimat teenindust, mis põhinevad professionaalsel mototehnikal ning mehaanikute kogemustel ja oskusteabel. Q-Service Moto töökojad töötavad Inter Cars SA tarnitavate margitoodetega. Tänu sellele on klientidele tagatud kõrgeima kvaliteedi ning Inter Cars SA laia tootesortimendi varuosade ja kulumaterjalide taskukohase hinna garantii.

Alates 2000. aastast korraldab Inter Cars SA töökodade varuosade ning töövahendite ja varustuse messe. Need ei ole pelgalt pikima ajalooga sedalaadi üritused Poola autoturul, vaid neid peetakse nii erialaasjatundjate kui ka messikülastajate hinnangul suurimateks ja ülimalt professionaalselt ettevalmistatud üritusteks. Kuni 2009. aastani toimusid messid Inter Carsi Cząstków Mazowieckis asuvas logistikakeskuses. 2009. aastal korraldati mess esimest korda Varssavi lähistel asuval Modlini lennuväljal, alates 2011. aastast aga Bemowo lennuväljal. 2012. aastal toimus messiga paralleelselt Inter Cars Motor Show Varssavi ja ümbruskonna elanikele avatud suurüritus.

2009. aastal loodi internetiportaal Motointegrator.pl – 21. sajandi vääriline veebilahendus. Portaal pakub suhtluskanalit autoremondivõimalusi otsiva kliendi ja töökoja kui ostetud varuosade kättesaamise ja paigaldamise koha vahel.

Inter Cars SA-l on 2003. aastast DEKRA Certificationi välja antud kvaliteedisertifikaat ISO 9001: 2008.

See sertifikaat kinnitab meie ettevõtte kvaliteedijuhtimissüsteemi nõuetele vastavust. Omistatud sertifikaat on ka tõend autondus- ja tööstustoodete turustamise valdkonnas pakutavate teenuste kõrge kvaliteedi kohta.

Kvaliteedistandardeid täiustatakse pidevalt ja sertifitseeritakse regulaarselt tänase päevani.

2012. aasta juunis sai Inter Cars SA vastutustundliku ettevõtluse koalitsiooni liikmeks.