Kaupade tellimine

  1. Sobiva toote otsimine. Leidke ülevalt lehe päise keskelt otsingumootor või sirvige menüü kaudu kogu tootevalikut.
  2. Otsingumootorisse on võimalik sisestada toote kood, märksõna või muu toodet iseloomustav tegur. Valikut saab kitsendada ka tüübi ja tootja järgi jne. Vajutades „NÄITA TULEMUSI" nupule, suunatakse Klient edasi nimekirja, kus antud otsingule sobivad tooted. Vajutades nimekirjas väljavalitud tootele, saab lugeda paremalt lisa informatsiooni antud toote kohta ning kauba sobivuse korral saab kohe valida soovitud koguse.
  3. Klient valib e-poes soovitud toote(d) ning lisab need vajutades „ostukorvi nuppu“
  4. Kui kõik sobilikud valikud on tehtud, saab Klient edasi liikuda vajutades „LISA OSTUKORVI JA MINE KASSASSE" nuppu. Kinnituseks, et valiti õiged rehvid õiges koguses, kuvatakse Kliendi valik veelkord, jättes võimaluse kogust (koguseid) muuta ning Kaup ostukorvist kustutada. Kui Klient on veendunud ostukorvis oleva Tellimuse sisu õigsuses klikkida nuppu „EDASI“.
  5. Järgnevalt tuleb Kliendil täita andmed kauba kättetoimetamise aadressi, kontakt nr. Ja saaja kohta. Kui klient soovib Inter Cars eesti OÜ-le anda lisajuhiseid, siis tuleb need kirjutada see „KOMMENTAARID“ lahtrisse ja seejärel klikkida taas nuppu „EDASI“.
  6. Seejärel kui olete oma tellimuses veendunud palun klikkida nupule „VORMISTA TELLIMUS“.
  7. Kleidil tuleb kinnitada Tellimus kus Klient saab kontrollida andmete õigsust ning valida maksmise viisi.

Maksevalikud

VISA / MASTERCARD / MAESTRO PANGAKAART

Pakume oma klientidele turvalist pangakaardiga tasumise võimalust. Verified by Visa ja MasterCard SecureCode mis kaitseb Teie kaarti topelt: esiteks kuvatakse Teile isiklik tervitussõnum ja teiseks peate ostu sooritamiseks sisenema internetipanga keskkonda. Tähelepanu! Krediitkaardiga tasumiseks peab Teie krediitkaart olema seotud turvalise internetiostude programmiga, mille puhul kasutatakse rahvusvahelist internetiostude turbesüsteemi „Verified by VISA” ja „MasterCard SecureCode”. Krediitkaardi seotust programmiga saate kontrollida oma internetipangas.

PANGALINK

Kiire ja turvaline viis e-poes tasumiseks. Pakume pangalingi kaudu maksmist Swedbanki, SEB, Nordea, LHV, Luminor, Coop panga jne. klientidele. Pangalingi kaudu maksmisel suunatakse Teid peale tellimuse vormistamist Paysera maksekeskkonda, kus saate valida sobiva internetipanga maksevõimaluse. Sobiva internetipanga valikul suunatakse Teid panka, kus sisselogimisel kuvatakse eeltäidetud maksekorraldus (makse saajaks on märgitud PAYSERA LT UAB ning selgituses on märgitud valitud toode). Kontrollige ning kinnitage makse ja seejärel vajutage nupule „Tagasi kaupmehe juurde”. Pangalingi kaudu maksmine on kiire ja turvaline. Pangalink on kaitstud turvaprotokolliga, mis tagab selle, et Teie poolt saadetud informatsiooni ei saa kõrvalised isikud pealt kuulata ega muuta. Inter Cars Eesti OÜ e-poe ja Paysera maksekeskkonna vahel saadetakse infot ainult selle kohta, kas e-poest saadetud makse sooritati või mitte.

Tähelepanu! Peale makse sooritamist vajutage kindlasti nuppu „Tagasi kaupmehe juurde”. Vastasel korral võib juhtuda, et info makse õnnestumise kohta ei jõua meieni ning Teie tellimuse täitmine viibib asjatult.

NB. Kui te siiski ei soovi makset lõpuni viia siis ja olete PAYSERA keskkonnas tuleb teil klikkida „TÜHISTA MAKSE JA PÖÖRDU TAGASI https://www.INTERCARS24.ee

Pärast makse sooritamist (raha laekumist Inter Cars Eesti OÜ pangakontole) toimub kauba kohaletoimetamine kulleriga üldjuhul 2-4 tööpäeva jooksul. Eripiirkondades, nagu saared ja kaugemad maapiirkonnad, võivad tarneajad olla pikemad. Kõik saadetised on kindlustatud kliendile üleandmise hetkeni. Tellitud kaupade üleandmine toimub vaid tellimuses märgitud kliendile isikut tõendava dokumendi esitamisel allkirja vastu. Kolmandatele isikutele kauba üleandmine toimub ainult kirjalikul kokkuleppel Inter Cars Eesti OÜ’ga.

Soovitame kauba vastuvõtmisel üle kontrollida!

Ostu sooritamisel küsimuste tekkimisel on võimalik pöörduda klienditoe poole saates teate aadressile [email protected] või helistades tel. +372 6 08 08 08

Interneti-müügi osakond töötab esmaspäevast reedeni kella 10:00-17:00


Transport

Intercars24.ee pakub oma toodetele Inter Cars Eesti OÜ poolt volitatud kullerteenust.

Iga ostuga on transport TASUTA!