Avaldamise kuupäev: 2023-12-19

NOCO - TUGEV AKU TOETAB AASTARINGSELT!

Ennetav aku laadimine? Või kuidas oleks esindusse pargitud või autoteeninduskeskusesse jäetud auto hädakäivitusega? Kõigil neil juhtudel on NOCO usaldusväärsed seadmed täiuslikud. NOCO automaatlaadijaid ja -võimendeid on kogu maailmas edukalt juba aastaid kasutatud, üllatades maailma oma tõhususe, töökindluse, automaatse töö ja täieliku kaitsega levinud töövigade eest.

NOCO - Ameerika LiFePO4 tehnoloogiaga tippkvaliteedigalaadijate, võimendite ja akutootja - tuleb meile meelde, että tänapäeval tuleb akusid hooldada aastaringselt, mitte ainult talvel. Paradoksaalsel kombel - mida uuem ja arenenum sõiduk, seda rohkem on see vajalik ka suvel. Tänapäevaautodel on elektrijärele nii suur vajadus, et nendeakud on pikaajalise linnasõidu ajal pidevalt alalaaditud. Nähtuskasvab, kui autoon varustatud energiamahuka start-stopp-süsteemiga. Hoiatussignaalvõibolla kuvatav teade"start/stopp süsteemi töö ajutiselt võimatu". Tavaliselt tähendab see, et akuon juba tühjenemise äärel ja süsteem katkestab kõik lisatoitetarbijad, seega starte töötab vajadusel endiselt.

NOCO LAADIJAD KAITSEVAD AKUT JA PIKENDAVAD SELLE ELUIGA


Kui alalaadimise seisund püsib kuude viisi, väheneb kõigi akude eluiga drastiliselt. Väärib märkimist, et see hõlmab uusimate autode akusid, mis on kaks või isegi kolm korda kallimad kui vanemates autodes. Tekib veel üks probleem - aku võimalik asendamine uuega, mis pole enam niisama lihtne kui varem, kuna see tuleb pardaarvuti mällu "salvestada". Selliseid probleeme saab vältida, valides ennetava ja perioodilise aku laadimise, kasutades kaasaegset nutikat laadijat nagu näiteks NOCO. Muidugi mitte igaüks ei saa seda endale lubada, sest mitte igaüks ei pargi oma autot maja lähedal. Kuid kui see on võimalik, tasub hankida laadija. Öine laadimine seevastu taastab aku täisvõimsuse ja isegi regenereerib juba kulunud aku.


NOCO GENIUS LAADIJAD



Genius-seeria on automaatsete laadijate algtasemeseeria akude laadimiseks - 6 V ja 12 V, sealhulgas AGM ja liitiumakud. See koosneb mitmesugustest mudelitest, kusjuures algtaseme Genius1 toetab 30 Ah akut ja tipptasemel Genius10 230 Ah akut. Neid täiendavad Genius2x2 või Genius2x4 mitme töökoja variandid.


NOCO laadijad on varustatud mitmete praktiliste lahendustega, mis hõlbustavad erinevaid toiminguid. Need on kaitstud sädemete ja vastupidise polaarsuse eest, tunnevad ära pingelangused alla 1 V ja aktiveerivad automaatselt väävlitustamise režiimi. Genius5 ja Genius10 mudelite lisafunktsioon on sügavalt väävlisisaldusega ning delamineeritud akude parandamise funktsioon.

NOCO laadijad vallutavad turge üle kogu maailma, sest need on usaldusväärsed, tõestatud ja täiustatud tooted. Need töötavad automaatselt ja arukalt. Need sobivad laadimisprotsessilt aku olekuga, nii et need isegi elustavad seda vajadusel. Samal ajal kaitseb täiustatud automaatika ülelaadimise eest. "Maagilisel" seadmel tuleb seega lasta ainult töötada. Seade töötab automaatrežiimis ja teab ise, mida teha. Täiustatud elektroonika tagab, et aku ja auto elektroonika ei ole rikutud. See kaitseb seda isegi, kui keegi ekslikult klemmid valesti ühendab.





TIPPTASEMEL VÕIMENDID


NOCO valikus pole muidugi mitte ainult laadijad, vaid ka võimendid. Vaatamata välimusele on need "aastaringsed" tooted. Paljud professionaalid kasutavad neid ka suvel - nad on kasulikud autokauplustes, komisjonipoodides ja neil on oma koht autoabisõidukite varustuses. Veelgi enam - on aegu, kus erajuhid peavad neid kasutama. Isegi kuumadel suvekuudel võib aku tühjeneda kõrge temperatuuri tõttu, mis kahjustab seda sama palju kui madalad temperatuurid.
Igale matkaautole tuleks paigaldada hea võimendi - lõppude lõpuks on aku tühjenemise juhtumid nendes sõidukites äärmiselt levinud, nagu ka veoautodes, mis on juhtidele teine kodu (valitud NOCO võimendid, nagu laadijad, ühilduvad 24V süsteemidega).
Siinkohal tasub märkida, et käivituskaablite erakorraline kasutamine kaasaegsetel automudelitel ei ole kahjuks ohutu, seega ei ole need odavam alternatiiv võimendile.

NOCO võimenditele saab seevastu sarnaselt laadijatega 100-protsendiliselt tugineda. Esiteks, sõltuvalt mudelist võivad need töötada isegi suurimate veoautode mootoritega. Teiseks, nagu laadijatel, on neil väga keerukad automaatika- ja kaitsesüsteemid tavaliste töövigade, näiteks vastupidise polaarsuse eest. Võimendid (GB, GBX ja GBX MAX seeria) võimaldavad auto erakorralist käivitamist. Need põhinevad mahukatel liitiumpatareidel, mis sõltuvalt mudelist võimaldavad ühe laadimisega kuni 80 käivitustsüklit. Kõige populaarsemad on mudelid autodele, kaubikutele ja veoautodele. Tippmudelid suudavad töötada kuni 45-liitriste tööstusmootoritega! Kõik mudelid on varustatud kaitsega sädemete eest ja klemmide vastupidise ühendamisega poolustega. Automatiseeritud protsess tuvastab kõigepealt aku tüübi, kontrollib selle tehnilist jõudlust ja reguleerib tarnitud energiat vastavalt nendele parameetritele. Spetsiaalne "möödaminekurežiim" võimaldab isegi käivitada sõidukeid täielikult tühjenenud akudega.


MIDA TASUB TEADA NOCO LITHIUMIST?


NOCO tootevalikus on ainulaadne NOCO liitium (LiFePO4) mootorrataste akuseeria. Need ühendavad põhijõudluse täieliku tööohutusega, mille eest hoolitseb täiustatud BMS-moodul. Võrreldes traditsiooniliste pliiakudega ei ole NOCO liitiumakud mitte ainult oluliselt kergemad, vaid pakuvad kaks korda rohkem energiat, tagavad kümme korda rohkem käivitusi ja kuni viis korda pikema kasutusea. Liitiumakude grupis paistab silma ka NOCO Lithium, mis pakub oluliselt suuremat käivitusvoolu.
Lithium-seeria on loodud vastu pidama 50 000-le käivitustsüklile ja 2000-le täislaadimistsüklile (täislaadimisest täislaadimiseni), asetades need sellega maailma esitoodete hulka. Need on mõeldud muu hulgas mootorratastele, motorolleritele, quadidele ja HTV-dele ning mootorsaanidele.




















Tutvu kogu valikuga siin: