Avaldamise kuupäev: 2023-11-27

NELI PÕHJUST MIKS VALIDA ELEKTRILINE EELSOOJENDUSSÜSTEEM OMA AUTOLE

Hommikul sooja autosse istumine pole ainus eelis. Siin on neli parimat põhjust, miks valida elektriline eelsoojendussüsteem!


Siin on neli parimat põhjust elektrilise eelsoojendussüsteemi kasutamiseks!


1. Suurenenud mugavus ja ohutus

Hommikul sooja autosse istumine pole ainus eelis. Valik külma ja meeldivalt eelsoojendatud auto vahel on lihtne. Külma asemel sooja sisse pugemine annab päevale oluliselt parema alguse. Hommikuste minutite raiskamine jäiste akende puhastamine ei ole samuti tervitatav leevendus, kuna aknad on juba jäätumisest ja udukogust vabad, saate kindlasti ohutuma ja lõdvestunuma juhi.


2. Eelsoojendus vähendab mürgiste heitgaaside emissiooni.

Külm käivitus põhjustab isegi uutel autodel sama palju mürgiseid heitgaase esimese 30 sekundi jooksul kui soojendatud auto teeb peaaegu 190 miili sõidu ajal. See häiriv avastus pärineb Berkeley, Carnegie Melloni ja California ülikooli teadlaste läbiviidud uuringust. Külmkäivitusest tingitud suurenenud heitgaasid muudavad õhku, mida me hingame, eriti tervisele kahjulikuks, eriti neile meist, kes elavad tihedalt asustatud piirkondades. Kliimateadusega kursis olevatele inimestele peaks tuleviku ebameeldivad tagajärjed olema selged.


Elektrilise eelsoojendussüsteemi kasutamisega saate minimeerida oma negatiivset mõju kohalikule ja ülemaailmsele keskkonnale. Uuringud on näidanud, et elektriline eelsoojendamine võib heitgaaside emissiooni vähendada kuni 71%! (Loe lähemalt)


3. Eelsoojendus vähendab kütusekulu

Kes ütles, et keskkonnakaitsmine ja majandus on vastuolus? Kütusekulu vähendamine on topeltkasu. Eelsoojendatud auto kasutab mootori ideaalse temperatuuri saavutamiseks vähem kütust. Lisaks ei pea te kasutama kütust tarbivaiautosoojendamis ja puhastamis toiminguid nagu istmete soojendamine ja akendepuhastamine.


4. Eelsoojendus vähendab mootori kulumist

Külmkäivitamine on analoogne nagu autojuht peaks hommikul ärgates alustama 100 meetri jooksu, ilma soojenduse ja hommikukohvita. Külm mootor sisaldab külma õli, ja külm õli on paksem ja vähem võimeline mootorit tõhusalt määrima. See pole ideaalne. Teie mootor reageerib külmale tervikuna ja tunneb end palju õnnelikumalt, kui see on piisavalt soe.


Alusta oma päeva ohutult koos DEFA eelsoojendiga! Selle aasta lõpuni kuni -28% soojemad hinnad ♨️Tutvu DEFA valikuga SIIN!