Avaldamise kuupäev: 2021-01-26

MONROE® toodab iga aasta rohkem kui 100 miljonit amorti

Ettevõte, mis toodab rohkem kui 100 miljonit OE ja järelturu amorti aastas, saab olla ainult üks – Monroe. Monroe OE-toodangu leiab igast viiendast tehasest väljunud sõiduautost.



Kontich, Belgia – Monroe, mis moodustab tänapäeval osa DRiVTM Incorporated ärist, kuulub Tenneco (NYSE: TEN) ettevõtete võrgustikku, mis on juhtiv ülemaailmne järelturu ja OE originaaltoodete tootja. Monroe näol on tegemist maailma ühe usaldusväärseima ja tuntuima vedrustustehnoloogia tootja ja arendajaga, kelle tooteid võib leida praktiliselt kõigi kategooriate sõidukitest.

Igal aastal saavad miljonid uued sõiduautod, veokid, bussid ja tarbesõidukid varustatud uusima Monroe Original Equipment Solutions tehasevedrustusega, sealhulgas ka Monroe Intelligent Suspension või Öhlins® Racing elektroonilise vedrustustehnoloogiaga. Juhtivad sõidukitootjad valivad Monroe ühel põhjusel – et anda oma uutele mudelitele maailmatasemel sõidumugavus ja juhitavus. Just seepärast ongi Monroel pikaajaline OEM tootja ajalugu.

1916. aastal asutatud Monroe edasiviivateks jõududeks on läbi aegade olnud innovatsioon ja kvaliteet. 1929. aastal leiutas Monroe esimese nn. kahetorulise double-action amordi. Kolm aastat hiljem tegi Monroe revolutsiooni, luues esimese püstise amortisaatori, mis oli praktiliselt iga tänapäeval kasutatava disaini eelkäija. See on teinud Monroest usaldusväärse tarnija ülemaailmsele autotööstusele ja järelturule juba 1933. aastast alates.

Täna on Monroe tehnoloogiaga varustatud iga viies* uus sõiduauto. Lisaks on Monroe amortisaatorid ja veermikutooted eelistatud valik ülemaailmsetele varuosade müüjatele ja remondiettevõtetele, kes aitavad hoida ja taastada sõiduki ohutust, töökindlust ja jõudlust. Et tagada kõigile järelturu spetsialistidele põhjalikud teadmised uusimate tehnoloogiate diagnostikaks ja hoolduseks, pakuvad DRiV ja Monroe igakülgset, hõlpsasti kättesaadavat tehnilist tuge ja väljaõpet Garage Gurus auhinnatud koolitusprogrammi kaudu.

2019. aastal valmistas Monroe enam kui 100 miljonit amortisaatorit nii sõidukitootjatele kui ka järelturu tarbeks. See on rohkem kui 8,5 miljonit amortisaatorit igas kuus ja 2 miljonit amortisaatorit nädalas. Mõne tarnija jaoks võib 8,5 miljoni amortisaatori tootmine tähendada edukat aastat. Monroes toodetakse selline kogus pea iga kuu, et varustada suurimaid sõidukitootjaid ja järelturgu.

Terves maailmas sõidetakse iga päev hinnanguliselt 800 miljonit* kilomeetrit just Monroe amortidel ja seda arvestades nii OEM sõidukeid kui ka järelturgu. Tuntuimad sõidukitootjad nõuavad oma uusimate mudelite jaoks ainult parimat ja just seepärast valivad nad Monroe.

Juba üle sajandi on Monroe sooviks täiustada uute ja kasutatud sõidukite dünaamikat- ja juhitavust. Monroe teeb seda jätkuvalt koos Monroe Intelligent Suspension RideSense™ tehnoloogiaga. On fakt, et sõidukite vedrustus muutub iga mudeliaastaga keerukamaks. Uusim trend on tipptehnoloogiliste elektrooniliste vedrustussüsteemide kasutuselevõtt, mis tunnetavad pidevalt juhtimiskeskkonna muutusi ja reageerivad sellele vastavalt. Et pakkuda tugiteenuseid klientidele, kelle sõidukid on varustatud sarnase adaptiivse vedrustusega, pakub Monroe järelturu jaoks uuenduslikke, ideaalse sobivusega Monroe Intelligent Suspension RideSense™ elektroonilisi amortisaatoreid. Need paigalda-ja-kasuta printsiibiga tooted on identsed elektrooniliste amortisaatoritega, mis on paljudele populaarsetele sõidukimudelitele paigaldatud tehasevarustusena, nii et tarbijad saavad peale remondi- ja hooldustöid nautida uueväärsele sõidukile omast juhitavust ja mugavust.

Lisaks terviklikele vedrustuslahendustele ja amortisaatoritele paistab DRiV silma ka oma suure jõudlusega müra-, vibratsiooni- ja jäikusmaterjalide ning pidurilahendustega, mis on mõeldud pakkuma suurepäraseid sõidukogemusi. Niivõrd lai tegevusvaldkondade spekter aitab DRiV inseneridel reageerida kiirelt nõudlusele, mida toovad endaga kaasa uue põlvkonna sisepõlemismootorid, elektrisõidukid ja isejuhtivad sõidukid.

Monroe insenerid lähtuvad printsiibist, et iga sõidukimudel peab suutma pakkuda ainulaadset juhitavust ja sõiduelamust. Just sellele mõeldes projekteeritakse ja disainitakse iga mudeli jaoks innovaatilised ja kvaliteetsed amordid, millel on rätsepaülikonnale omane sobivus. Sama lähenemist võib täheldada ka Monroe järelturu valikus, kus iga amortisaator on projekteeritud ja häälestatud pakkuma OE-stiilis sõiduelamust. See lähenemisviis on teinud Monroest esmase valiku kogu maailma sõidukitootjate, mehaanikute ja ennekõike autojuhtide jaoks. See kõik on osa põnevast teekonnast, mis algab Monroega.

Monroe kohta lisateabe saamiseks külastage meie veebisaiti: aftermarket.monroe.com

*800 miljoni kilomeetri arvestus põhineb Monroe OE ja järelturu amortisaatorite toodangumahul ja keskmisel läbitud kilomeetrite arvul. Iga viienda uue mudeli väide põhineb ülemaailmsel kergsõidukite tootmismahul ja Monroe OE amortisaatorite 2019. aasta toodangul.