Avaldamise kuupäev: 2020-11-17

Määrdeainete tootja Total Lubrifiants ja Inter Cars Capital Group laiendavad oma strateegilist partnerlust

Globaalne määrdeainete valdkonna turuliider Total Lubrifiants ning Kesk- ja Ida-Euroopa suurim sõiduautode ja tarbesõidukite varuosade maaletooja ning edasimüüja Inter Cars Group pikendasid omavahelist strateegilist lepingut.


2018. aastal sõlmitud partnerlus hõlmas algselt eelkõige Poola siseturgu, kuid laienes järk-järgult ka teistele Kesk- ja Ida-Euroopa turgudele. Kokkuleppe kohaselt sai Total Lubrifiants reklaamida ja müüa kõiki enda toodetavaid sõidukite määrdeaineid kogu Inter Carsi võrgus, mis hõlmab 500 esindust 17 riigis. Inter Carsile andis leping võimaluse pakkuda tippkvaliteediga määrdeaineid kõigile oma turgudele ja tagada tõhus ning kiire tarneahel.

„Kahtlemata tugevdab lepingu pikendamine meie suhteid Total Lubrifiants-iga Kesk- ja Ida-Euroopas. Senine koostöö Total kaubamärgiga on näidanud, et kõik sujub laitmatult ning meie kliendid oskavad Totali määrdeainete kvaliteeti ja kättesaadavust kõrgelt hinnata,“ sõnas Inter Cars SA tegevjuht Maciej Oleksowicz.

Inter Carsi müügivõrgu kaudu on kättesaadav ka Total'i määrdeainete lipulaev TOTAL QUARTZ, mis on mõeldud igat tüüpi sõidukitele ja mis kaitseb mootoreid mehaanilise kulumise eest ka kõige ekstreemsemates sõidutingimustes.

"Meil on hea meel, et otsustasime pikendada lepingut Inter Carsiga, kuna see loob hea vundamendi meie veelgi ulatuslikumaks koostööks lähiaastatel. Meie ettevõtetel on ühine eesmärk olla klientidele lähedal ja pakkuda parimaid tooteid ja teenuseid. See oli ja on meie eduka koostöö aluseks Poolas ja nüüd ka teistes Kesk- ja Ida-Euroopa riikides. Usume, et Inter Cars on nii täna kui ka tulevikus meie Euroopa regiooni partnerina suureks lisaväärtuseks kogu autotööstusele,“ ütles Total Polska tegevdirektor Nicolas Leblond.