Avaldamise kuupäev: 2017-08-02

Adrenaliin ja hektoliitrite kaupa muljeid!

16. Inter Carsi messi ajal toimub Inter Carsi ”Motor Show”. See on ebatavaline üritus, mida paljud meie külastajad erilise põnevusega ootavad. Sel korral osaleb üle 50 võistleja erinevatelt mootorispordialadelt.




Naaseme kontseptsiooni juurde, mis pakkus eelnevatel aastatel ülisuurt huvi. Paljud Inter Carsi ja kogu autondussektori töötajad on kirglikud mootorispordihuvilised, seetõttu anname juba 23. ja 24. septembril teile võimaluse kohtuda paljude selle spordiala isiksuste ja esindajatega. 

”Motor Show” peamine tõmbenumber on gymkhana challenge ehk autode võidusõit kunsttakistustega. Kaks autot läbivad raja paralleelselt, tänu millele saab võrrelda juhtide oskusi. Gymkhana on võistlus, mis demonstreerib suurepäraselt nii võistlejate andeid kui ka autode enda eeliseid. Seega ei ole kahtlust, et see üritus on messikülastajatele meele järele. 

Kogu üritust juhivad Inter Cars Marketing Services’i juhatuse esimees Radosław Grześkowiak ning autoajakirjanik, saatejuht, telesaadete produtsent ja võidusõitja Adam Kornacki. 

Sel aastal on teie ees nii rallisõitjad kui ka driftijad, trikimootorratturid, motokrossi- ja rallikrossisõitjad. Samuti saab imetleda mootorratturite tegemisi Globe of Speedis. Saame tuttavaks paljude nimedega, kellega ei ole veel olnud võimalust kokku puutuda. FMXi etteaste raames näitab end kogenud Belgia võistleja, kes sooritab ühena kolmest maailmas mootorrattaga ettesalto! Teda ei ole veel Poolas nähtud, seega on meie üritus kordumatu võimalus teda esimest korda näha. 

Inter Carsi ”Motor Show” etteastete käigus astub üles ka kuulus vendade Siekajde duett. Üks neist esitleb saltot ATVga! See trikk on üks riskantsemaid kogu maailmas ning meie oleme selle hetke tunnistajad. 

Olete oodatud üritusel aktiivselt osalema. Külastajate käsutuses saavad olema tribüünid ja masinapark. 

Sissepääs Inter Carsi ”Motor Show” alale on tasuta. Üritus on mõeldud üksnes 16. Inter Carsi messi külastajatele. 

Ajakava: 

laupäev – 11.00–15.00 

pühapäev – 11.00–15.00