Avaldamise kuupäev: 2020-03-06

Kuidas veebist aku turvaliselt osta?

Selle maksumus statsionaarsetes kauplustes on kõrgem kui Internetis, seega on parem tellida veebist. Aga kuidas seda teha, et mitte viga teha?




Aku on üks olulisemaid elemente auto kapoti all. Kui see ei õnnestu, ei saa me autot käivitada. Selle maksumus statsionaarsetes kauplustes on kõrgem kui Internetis, seega on parem tellida veebist. Aga kuidas seda teha, et mitte viga teha?

Ostke ainult usaldusväärsetelt müüjatelt

Veebipoodides pakuvad konkurentsivõimelisi hindu, kuid see ei käi alati käsikäes hea kvaliteediga kaupadega. Aku puhul on parem panustada tõestatud müüjale, st lihtsalt akudega veebipoele. Sellises kohas ostes võite olla kindel, et kaup on kõrgeima kvaliteediga (müüja hoolitseb oma maine eest). Samuti on teil selged regulatsioonid ja võimalus naasta, kui kaup ei vasta teie ootustele või kui muudate lihtsalt meelt. Veelgi enam, kui pakk teieni ei jõua, annab müüja teile raha. Intercars24.ee on üks poodidest, kus on lai valik VARTA, BOSCH, EXIDE, OPTIMA, 4MAX, CARTECHNIC, 4 RIDE ja YUASA kusid.

Aku - turvaline kohaletoimetamine

Paljud kullerfirmad ei nõustu patareisid vedama, kuna see nõuab erilisi ettevaatusabinõusid. Pakk tuleb korralikult pakkida ja hoida püstises asendis, mis välistab nii inimestele kui ka seadmetele kahjulike lekete ohu. Ebaausad müüjad püüavad neist seadustest mööda hiilida ja petavad kullerfirmasid, väites, et pakk sisaldab teistsugust toodet kui tegelikult. Kliendi jaoks võib tagajärjeks olla see, et ta saab korralikult pakitud aku (ilma kahjustuste märkideta, mis võimaldaks kulleri juuresolekul kaebuse esitada), kuid see osutub katki. Sellises olukorras on oht, et müüja ei tagasta ebaõnnestunud tehingu eest raha

Pange tähele, millised õigused teil kaebuse esitamisel on. Eriti oluline on oskus kohapeal tagasi tulla. Siis ei pea te muretsema aku väljasaatmise ise korraldamise pärast, mis, nagu te juba teate, on problemaatiline. 

Interneti kaudu tellides peate samuti veenduma, et müüja saab teilt vana aku. See on tema kohus. Kui ta teatab teile, et ei tee seda, loobuge selles poes ostlemast. See on tõend selle kohta, et müüja on ebaaus ega täida patareidega kauplemise üldlepinguid.

Õiged parameetrid

Kui olete leidnud usaldusväärse edasimüüja, kellelt saate aku turvaliselt osta, pöörake tähelepanu selle spetsifikatsioonidele. Uurige välja, millised parameetrid peaksid sellel alal vigade vältimiseks olema. Vale aku tellimisel peate tegelema üsna keeruka kaubavahetuse protsessiga. Seda on kindlasti parem vältida. Otsige ka pakkumisi tõestatud tootjatelt, näiteks VARTA. Olete kindel, et ostetud aku kestab aastaid.